Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Meilės spalvotas sapnas

Vakarėliai
Daugiau nei tik paprastas susitikimas, šis įvykis yra kvietimas pasinerti į giliausias savo širdies skryneles ir susidraugauti su Meilės Dienos dvasia.
 
Šiame renginyje kviečiame Jus prisijungti prie bendro meilei paskirto ritualo, kartu su savo pora, bet tai nėra privaloma ir galbūt tau, tai bus puiki proga susipažinti su naujais žmonėmis ir smagiai praleisti laiką.
 
Kas Jūsų laukia:
  • Gili meditacija ir vizualizacija, skatinanti vidinę meilę ir priėmimą.
  • Kvėpavimo praktikos, kurios padės Jums atsipalaiduoti, sušvelnėti ir susitelkti paruošiant Jūsų širdį priimti Meilės šviesą.
  • Relaksuojanti gyva muzika ir garsai, kurie padės sustiprinti meditacinę patirtį. Gyvos muzikos skambesys vedamas patyrusių Vinetu kaimo vedlių, panardins Jus į muzikos garsų kelionę, kurią lydės motulės žemės būgnai, šamaniški indėnų būgnai, fleitos, tarškynės, tibeto varpai, krištolo dubenys, gongai ir kiti senoviniai muzikos instrumentai. Šie garsai ne tik skatins gilumines meditacijos patirtis, bet ir atgaivins jūsų dvasią.
  • Senoviniai muzikos instrumentai gali turėti įvairių poveikių žmogui, įskaitant emocinį, fizinį ir psichologinį poveikį. Šie instrumentai gali skatinti kūrybiškumą, pagerinti savijautą ir netgi turėti terapinį poveikį.
- Skatina gilumines meditacijos patirtis.
- Padeda atpalaiduoti įtampą ir stresą.
- Suteikia emocinį išsilaisvinimą ir įkvėpimą.
- Gerina miego kokybę.
- Stiprina sąmoningumą ir susitelkimą.
- Skatina gydomąją energiją ir harmoniją kūne ir sieloje.
 
Renginio metu galėsite vaišintis skania žolelių arbata ir meilės pyragaičiais. Be to, pasiruoškite staigmenoms ir malonumui, kurį mes specialiai ruošiame jums šiandien!
 
Daugiau informacijos apie renginį:
Laikas ir vieta: 2024 02 14 d. 18 val. Vinetu kaimas
Renginio trukmė - 3 val.
Dalyvio mokestis: kaina asm. 30 eur.; kaina porai: 50 eur.
 
Užsiregistruoti galite asmenine žinute tel.:
+37060204009 Mindaugas;
+37060250008 Jurgita;
(Nurodydami vardą ir asmenų skaičių.)
 
Prisijunkite, kad kartu galėtume švęsti Meilės Dieną įkvepiančioje ir jaukioje aplinkoje, prisimindami senovės išmintį, dėkingumą ir Meilės galybę.