Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Savo gebėjimų ir stiprybės prikėlimas

Nuotolinis/Transliacija

„Senjorų pasaulis”  kovo mėnesio „Dvasingasis kovas” paskaitų ciklo nemokamoje  ketvirtadienio paskaitoje dr. Egidija Laumenskaitė kalbės apie savo gebėjimų ir stiprybės prikėlimą.

Kalbėtume ir bandytume pabūti savo tose prigimtinėse vertybėse, kurių dažnai laukiame iš kitų. Verta geriau suprasti ir atpažinti savo dvasines galias. Dvasinių gebėjimų kiekvienas tikrai turime ne vieną, bet kad tai virstų realybe, reiktų dažniau prisiminti, tartum iš naujo prikelti…

Trečiosios paskaitų ciklo paskaitos lektorė Egidija Laumenskaitė – socialinių mokslų daktarė. Daugelį metų dėstė ekonomikos dalykus Vilniaus universitete, kitose aukštosiose mokyklose, dirbo LMA Ekonomikos institute. Parašė studijas „Ekonominė mintis ir jos kūrėjai Lietuvoje XVI–XVII a.“, „Vladas Jurgutis“. Už šiuos darbus buvo apdovanota Lietuvos Mokslo Akademijos vardine premija. 1992–1993 m. stažavosi Londono ekonomikos ir politikos mokslų mokykloje ir tuo metu įsijungė į studijas Brahma Kumaris pasaulio dvasiniame universitete. Šiuo metu koordinuoja Lietuvoje įkurtą „Dvasinio ugdymo ir meditacijos centrą“: http://www.dumc.lt  E.Laumenskaitė praktikuoja ir moko teigiamo kūrybinio požiūrio, streso įvaldymo ir senosios meditacijos žinių.

Daugiau informacijos