Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Mokinių verslų pristatymas

Gegužės 10 d. nuo 10 iki 14 val. Savivaldybės aikštėje veiks LJA praktinio verslumo ugdymo programos „Accelerator_X“ mokinių verslų eXpo mugė, kurią jau antrus metus iš eilės organizuoja Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazija kartu su LJA.

Mugėje mokiniai ne tik pristatys savo verslus, bet ir varžysis dėl galimybės atstovauti Klaipėdos rajonui nacionaliniame praktinio verslumo ugdymo programos „Accelerator_X“ finale Vilniuje gegužės 12 d. Jaunoji bendrovė, laimėjusi finalą Vilniuje, atstovaus Lietuvai tarptautiniame mokomųjų mokinių bendrovių konkurse, kuris vyksta Europos antreprenerystės festivalyje „Gen-E 2023“.

Po mugės, nuo 14 val. kino teatre „Minija“ vyks Savivaldybės ir LJA organizuojama konferencija „Progresinis verslumo ugdymo modelis Klaipėdos rajone“, kurios metu mokytojai, mokyklų vadovai dalinsis savo patirtimi diegiant LJA programas, o LJA atstovai pristatys Klaipėdos rajono pasiektus rezultatus, progresinį verslumo, ekonomikos, finansinio raštingumo ir ugdymo karjerai modelį bei jo įgyvendinimo galimybes, vyks diskusija, kaip užtikrinti nuoseklų verslumo, finansinio raštingumo ugdymą Klaipėdos rajono mokyklose.