Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Koncertas „Tarp mūsų tik vasara“ ir knygos „Dievas su šlepetėmis“ pristatymas

Šventės

Lietuvos teatro ir kino aktorių Emilijos Latėnaitės ir Juozo Gaižausko koncertas „Tarp mūsų tik vasara“ bei knygos „Dievas su šlepetėmis“ pristatymas

Naujas, netikėtas, jau žiūrovų pamėgtas ir renginių organizatorių laukiamas, bei festivalių kviečiamas talentingų ir garsių Lietuvos teatro ir kino aktorių Emilijos Latėnaitės ir Juozo Gaižausko vasariškas koncertas ,,Tarp mūsų tik vasara“, kuriame skambės aktorių sukurtos autorinės dainos, pritariant gitarai ir fleitai.

Vakaro metu Juozas Gaižauskas pristatys savo debiutinį, skaitytojų mylimą ir puikių atsiliepimų sulaukusį romaną „Dievas su šlepetėmis“, papasakos Šv. Jokūbo kelio (camino Santiago de Compostela) atsiradimo istoriją ir pasidalins savo išgyvenimais portugališkame 800 km. Kelyje.

Emilija Latėnaitė paskaitys ištraukų iš knygos ir surengs netikėtą apklausą knygos autoriui.

Vakaro metu skambės ne tik dainuojamosios poezijos dainos, jautrūs išgyvenimai, gilūs apmąstymai, bet ir nuotaikingi, bei šmaikštūs pasakojimai. O žiūrovai po susitikimo galės užduoti klausimus ir įsigyti knygą su specialiu, proginiu auksiniu antspaudu, autoriaus parašu ir dedikacija.

Tai prasmingas, gilus, nepaprastai atviras susitikimas, smingantis tiesiai į žiūrovų širdis, po kurio dažniausiai užduodamas klausimas būna: kur galima pasiklausyti jūsų nuostabiai melodingų dainų?

Registracija:
išankstinė tel. nr. 8 46 473472, el. p. abonementas@gargzdaivb.lt
arba atvykus į renginį.

Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos renginių salėje (Klaipėdos g. 15, I a.)

Renginys vyks laikantis visų COVID-19 saugos reikalavimų. Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama, o medžiaga publikuojama.