Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Sėkmės Istorijos. Ingrida Pociutė

Mokymai

Kartais mums atrodo, kad garsūs ir daug pasiekę žmonės yra nepasiekiami, pasikėlę ir nenuoširdūs. Kartais galvojame, kad jų gyvenime viskas ėjo lyg sviestu patepta, užteko tik atsidurti tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku ar gimti turtingoje šeimoje.
Kartais vertiname tik išorinį spindesį ar įvaizdį nežiūrėdami kas yra viduje.
Iš tiesų labai dažnai Sėkmės istorija būna skurdžios vaikystės, išgyvento skausmo ar netekties, didžiulio darbo, atkaklumo, kantrybės, tikėjimo ir pasitikėjimo savo jėgomis istorija...
Man pačiai gyvenime teko patirti ir šilto ir šalto, labai daug dirbti, klupti ir vėl keltis kol sukūriau ir užauginau savo sėkmingą verslą. Įgyta patirtimi dalinuosi moterų Gausos kurse, į kurį gali prisijungti kiekviena, norinti išmokti tvarkyti savo finansus ir pritraukti gausą į savo gyvenimą.
Labai noriu įkvėpti kitas moteris žengti žingsnį kurti savo laimingą gyvenimą, atrasti mėgstamą veiklą, siekti savo svajonės. Taip gimė idėja kiekvieną mėnesį organizuoti Sėkmės istorijų susitikimą ir gyvai išgirsti sėkmingų moterų pasidalinimus.
Trečioji viešnia - kelionių agentūros Ingrida tours vadovė ir įkūrėja Ingrida Pociutė papasakos ar buvo rožėmis nuklotas jos karjeros kelias. Nekantrauju tai sužinoti kartu su jumis rugpjūčio 3 vakarą 18 val jaukioje Ekodimensija vasaros terasoje.
Veganiški desertai, žolelių arbata ir aromaterapija - kaip visada jus sušildys ir nuramins.
Kaina 10 eur.
Registracija tel. 867311032 arba až
Su meile
Odeta Budrikė