Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Po Drevernos apylinkes su audiogidu

Ekskursijos

Aplankykite Dreverną keliaudami po apylinkes su audiogidu!

Sužinosite vietos istoriją, įdomių faktų, pasiklausite pamario krašto dainų ir vietinio Mažosios Lietuvos dialekto. Taip pat apžiūrėsite laivadirbio muziejaus ekspoziciją, Drevernos mažųjų laivų uostą, milžinkapį, Jokšų pakeliamąjį tiltą ir kitus. Keliaujant dirbs ne tik kojos, bet ir galvos, reikės ieškoti atsakymų į klausimus, pamąstyti ir atspėti.

Maršrutas yra radialinis, apie 11 km ilgio, trukmė dviračiu – 2–3 valandos, tačiau galima keliauti ir pėsčiomis bei iki tolimesnių objektų nuvykti automobiliu. Kartu su audiogido aparatu gausite vietos žemėlapį ir vartotojo instrukciją.

Sudomino? Rezervuokite laiką telefonu 869695861 ir keliaukite su šeima. Maršruto pradžia J. Gižo etnografinė sodyba Žvejų g. 13, Dreverna, Klaipėdos rajonas.

Vieno audiogido aparato nuomos kaina šeimai 5€ trims valandoms. Muziejaus ekspozicija 2€ asmeniui; 1€ vaikui/senjorui/studentui; ikimokyklinukai ir neįgalieji muziejų lanko nemokamai.

Muziejų vienu metu gali apžiūrėti tik viena šeima. Reikalingos veidą dengiančios kaukės. Audiogido aparatai dezinfekuojami. Žygio batai rekomenduojami.