Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Garsų ir kvapų kelionė į savo tikslą

Šventės

Visata sako TAIP! Tad būkite atsargūs su savo norais ir svajonėmis, nes jie pildosi! Reikia tik išmanyti visatos dėsnius ir suprasti kaip veikia mūsų minties galia. Tad kviečiame į garsų ir kvapų kelionę, kur ramų trečiadienio vakarą vyks tikros svajonių dirbtuvės: atskleisti savo potencialą ir kartu praeiti 10 žingsnių savojo tikslo link.
Kad sąntykiai su savimi kvepėtų ir skambėtų - atsipalaiduoti, atverti pasąmonę ir pažinti save mums padės užburiantys tibeto dubenėlių garsai, kurie išvalo energetiką ir pakelia vibracijas bei eterinių aliejų aromatai, nes santykis su kvapu, reakcija į jį visuomet atskleidžia kažką gilaus apie mus pačius.
Renkamės į garsų ir kvapų kelionę su šypsenomis ir atviromis širdimis Karkelbeck edukaciniame paviljone , kur bus jauku ir šilta bet kokiu oru.
Gersime natūraliais gintarais įkrautą vandenį ir žolelių arbatą.
Renginio vedėjos Aušra Mendelė - geros savijautos sodybos „Karkelbeck No 409“ savininkė, reiki praktikė, garso meditacijas veda jau devynerius metus ir Odeta Budrikė - AromaPsichologijos praktikė ir Ekodimensija įkūrėja, sveiko ir sąmoningo gyvenimo mylėtoja, turinti 20 metų finansinio darbo patirtį.
Rugsėjo 22 d. 18 val.
Placio g. 10, Karklė
Energijų mainai - 15 EUR
Registracija numeriu +37067311032 arba a.ž. Odeta Budrikė