Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Garsų ir kvapų kelionė į harmoningus sąntykius

Šventės

Kas Jūs - Mergaitė, Mylimoji, Šeimininkė ar Karalienė?
Kas Jūs - Berniukas, Vyras, Mylimasis ar Širdžių ėdikas?
Kuris vaidmuo jums sekasi natūraliai ir lengvai, o kuris sunkiau?
Koks vyras - aistringas Mačo, įgimtas verslininkas, moksliukas ar talentingas menininkas lengvai užkariaus jūsų širdį? Kokia moteris - trapi gėlelė, verslo ledi, rami patarėja ar viliokė taps jūsų Mūza?
Kaip atrasti tau skirtą tą vienintelį/ę ar kaip atgaivinti blėstančią aistrą ir iš naujo kurti harmoningus santykius?
Kviečiame į garsų ir kvapų kelionę, nuoširdžiam pokalbiui, savęs pažinimui ir gilioms įžvalgoms apie tai, kaip atskleisti savo moteriškumą ar vyriškumą ir atrasti pusiausvyrą tarp visų 4 vaidmenų.
Kad santykiai su savim ir partneriu kvepėtų ir skambėtų - atsipalaiduoti, atverti pasąmonę ir pažinti save mums padės užburiantys tibeto dubenėlių garsai, kurie išvalo energetiką ir pakelia vibracijas bei eterinių aliejų aromatai, nes santykis su kvapu, reakcija į jį visuomet atskleidžia kažką gilaus apie mus pačius.
Renkamės į garsų ir kvapų kelionę su šypsenomis ir atviromis širdimis Karkelbeck edukaciniame paviljone , kur bus jauku ir šilta bet kokiu oru.
Po sesijos gersime natūraliais gintarais įkrautą vandenį ir trauksime aromapsichologinę kortą, kuri atsakys į jums rūpimą klausimą.
Renginio vedėjos Aušra Mendelė - geros savijautos sodybos „Karkelbeck No 409“ savininkė, reiki praktikė, garso meditacijas veda jau devynerius metus ir Odeta Budrikė - AromaPsichologijos praktikė ir Ekodimensija įkūrėja, sveiko ir sąmoningo gyvenimo mylėtoja.
Liepos 28 d. 18 val.
Placio g. 10, Karklė
Energijų mainai - 10 EUR
Registracija numeriu +37067311032 arba a.ž. Odeta Budrikė