Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras

Edukacinių koncertų ciklas mažiesiems „Augu su muzika“

Vaikams

MUZIKA IŠ SENO LAGAMINO
su multi instrumentalistu
ALVYDU VOZGIRDU.
Tradicinių lietuviškų instrumentų muzikinių žaidimų edukacija.
Kokie garsai tave pažadina kas rytą? O kaip skambėjo namai tada, kai apie technologijas ir net elektrą niekas dar nebuvo girdėjęs?
Senovinių lietuviškų muzikos instrumentų skambesys, netikėtos naminių daiktų ir rakandų muzikinės istorijos šiuolaikiniame ritme.
Atraktyviai pristatoma lietuvių tradicinių instrumentų dirbtuvės (dambrelis, sekminių ragelis, lamzdeliai, birbynė, dūdmaišis, ožragis , kanklės ) kilmė ir šiuolaikinis jų skambesys dermėje su elektronika (Loop station). Edukacijos metu klausytojai tampa aktyviais muzikinių istorijų dalyviais ir interpretatorias.
Renginio kaina:
10€ (vaikas plius suaugęs asmuo)
15€ (2 vaikai ir suaugęs asmuo)
Trukmė: 1,5 val.
Adresas: Vingio gatvė 2, Gargždai
Būtina išankstinė registracija telefonu : +370 672 47118 arba fb žinute.
Edukacinių koncertų ciklas mūsų mažiausiems (nuo 0 iki 5 metų). Įdomi kelionė, kurios metu vaikai turės progą pažinti įvairius muzikos instrumentus: išgirsti kaip skamba klarnetas, gitara, smuikas, pianinas, pasinerti į užburiantį lopšinių pasaulį ir net pakoncertuoti su patyrusiais ir muziką mylinčiais atlikėjais. Nėra geresnio būdo išsirinkti sau artimą instrumentą, kaip klausytis jų gyvai.
Po koncerto mažieji galės pažaisti jaukioje erdvėje pritaikytoje patiems mažiausiems, o mamytės(tėveliai) pasivaišinti kava ir arbata bei pabendrauti.