Žvėrienos restoranas „Gamtos perlas“

Restorane „Gamtos perlas“ turėsite neeilinę galimybę pasimėgauti išskirtiniais žvėrienos patiekalais, kuriuos jums paruoš ilgametę patirtį sukaupę virtuvės šefai. Restorano meniu sudarė virtuvės profesionalai Robertas Ščesnavičius ir Regimantas Vainoris.
Mūsų pasididžiavimas tokie patiekalai kaip: elnienos karpačio su žąsų kepenėlėmis, ant grotelių kepta elniena su pipirų padažu, strutienos kepsnys su daržovių ratatiu ir bulvių-morkų piurė, kepta barbarisinės anties krūtinėlė su baravykų risoto bei daug kitų išskirtinių patiekalų.
Žvėrienos restorane galite ne tik papietauti ar pavakarieniauti, bet ir užsisakyti restoraną šventei. „Gamtos perlas“ ideali vieta banketams – furšetams, vestuvėms, gimtadieniams bei kitoms progoms švesti.

Registratūros darbo laikas:  10.00 - 21.00 
 
Darbo laikas vasaros sezono metu:
II-IV 12.00 - 21.00 
V-VI 12.00 - 23.00 
VII 12.00 - 21.00 
 
Darbo laikas ne sezono metu:
V-VI 12.00 - 23.00
VII 12.00 - 21.00

Atsiliepimų dar nėra. Būkite pirmas!